11 maart 2018 – Balkan-Special met inloopkoor Kantado Festivalo in de Grote Kerk van Beverwijk

Zondag 11 maart is er weer inloopkoor Kantado Festivalo in de verwarmde hal van de Grote Kerk van Beverwijk. Deze keer is de accordeonbegeleiding in handen van Bertie Buis- Van Tongeren. Bertie is actief als begeleidster van diverse koren in de regio maar daarnaast is zij ook thuis in Klezmer en Balkanmuziek.
Op het programma staan liederen uit Bulgarije, Bosniё, Macedoniё en Serviё. Voor mensen die vaker Balkanmuziek gezongen hebben is het een feest van herkenning. Een muzikaal palet van van sferen en stijlen en bijzondere maatsoorten. Voor wie nieuwsgierig is naar deze muziek is het een mooie gelegenheid om er kennis mee te maken. Omdat er instrumentale begeleiding is en er altijd ervaren zangers in de groep zijn gaat het instuderen verrassend vlot. Na de pauze worden alle liederen nog een keer gezongen. Voor publiek is dat gratis toegankelijk; van 12.00- tot 12.30 uur.
Aanvang 10.30 uur. Deelname €10,- per keer of een take five- kaart voor €40,-( voor 5x of 5 personen)

Er is deze week nog een gelegenheid om een Kantado Festivalo Concert te bezoeken.
In Nivonhuis De Banjaert in Wijk aan Zee wordt een wereldmuziek- zangdriedaagse gehouden o.l.v. het vaste team van Kantado Festivalo. Aan het eind van deze drie dagen geeft dit gelegenheidskoor een feestelijk afsluitingsconcert op donderdagmiddag 8 maart van 16.00 tot 17.00 uur. Bezoekers zijn daarbij van harte welkom; toegang is gratis.
Voor meer informatie: www.inloopkoorkantadofestivalo.nl Tel: 06 12025767

Dit bericht is geplaatst in Agenda met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *