Kantado Festivalo in kerstsfeer

In de behaaglijk warme hal van de Grote Kerk Beverwijk hebben we het hele kerst- repertoire doorgezongen. Het was even passen en meten om iedereen een plek te geven. In de hal heb je meteen het gevoel van “volle bak” ! Met maar liefst vier mannen erbij gaat het nu echt een gemengd inloopkoor worden. En dat is ook waar we naar toe willen werken. Het Italiaanse en het Engelse kerstlied hebben we vandaag driestemmig gezongen. We hebben een kerstserie van drie Griekse liedjes ingestudeerd en van het vrolijke Zuid Amerikaanse lied alle coupletten gedaan. Met deze basis kunnen we op 17 december een mooi programma neerzetten. Na de pauze toen we alles met ons hele orkest uitvoerden was het al heel feestelijk. Wie er vandaag niet bij kon zijn kan zeker de volgende keer nog aanschuiven; de liedjes kun je sneller leren als een deel van de groep ze al kent.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *