KERSTSPECIAL WERELDMUZIEK met INLOOPKOOR KANTADO FESTIVALO in de GROTE KERK van BEVERWIJK

Op zondag 17 december zal inloopkoor Kantado Festivalo een programma instuderen en uitvoeren met veelal onbekende kerstliederen uit alle windstreken.
( Frankrijk, Rusland, Italiё, Dominicaanse republiek, Griekenland, Engeland )

Op zondag 19 november wordt dit repertoire ingestudeerd en uitgevoerd.
Voor de pauze zingen we in de verwarmde hal van de Grote Kerk maar na de pauze zulle we alles”uitvoeren” rondom de vleugel in de kerk.
Omdat het kouder wordt is het handig als alle deelnemers hun kleding daarop aanpassen. Een warme trui ; een lekkere sjaal…en zingen maar. De sfeer van zingen in de Grote Kerk is het waard om je extra voor aan te kleden. Publiek wordt van harte uitgenodigd om te komen luisteren. Op beide dagen is de kerk vanaf 12.00 uur – gratis- open voor bezoekers.
Het is fijn als de deelnemers van 19 november ook meedoen met de uitvoering van de kerstspecial van 17 dec. maar het is geen probleem om een van de twee keer aanwezig te zijn.

De kerstliederen zullen worden voorgespeeld en gezongen door het Kantado Festivalo team: Hetty Kienhuis is de dirigent en ondersteunt de alt/ bas partijen; Wim de Goede zingt en ondersteunt de sopraan/ tenor partijen en speelt contrabas . Guus Hendriks speelt alle partijen voor en begeleidt de koorzang op accordeon.

Elke keer spelen er ook gastmuzikanten mee bij de uitvoering. Nora Farkas op viool en Wim van Hattem aan de vleugel.

Omdat we een inloopkoor zijn kunnen deelnemers meedoen zonder verplichting voor vervolgrepetities. Iedere zangochtend is een afgerond geheel waar steeds opnieuw mensen bij kunnen aansluiten. Wie van zingen houdt kan eraan meedoen. Ervaren koorzangers nemen de minder ervaren zangers mee in de meerstemmige zang. Ook het meespelen van een orkest geeft veel ondersteuning.Van heel ingewikkelde talen zingen we geen lappen tekst maar net zoveel coupletten als haalbaar is binnen een repetitie. Plezier in zingen staat voorop. Wie graag wil meespelen kan zich van tevoren aanmelden.

Kijk voor meer informatie op : www.inloopkoorkantadofestivalo.nl of bel 06-12025767

Tekening/foto Hetty Kienhuis

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *