Kantado Festivalo 22 oktober 2017

Op zondag 22 oktober is er weer Wereldmuziek Inloopkoor met Kantado Festivalo in de Grote Kerk van Beverwijk. We zingen van 10.30- 12.30 uur.
Een Hongaars zigeunerlied, een Griekse ballade, een Kroatisch danslied staan o.a. op het programma. Bij voorgaande inloopkoor zangochtenden kwamen er ook inloop- muzikanten meedoen. Voor de pauze studeren we de liedjes in: na de pauze zingen we alles nog een keer met ons vaste begeleidingsgroep en de gastmuzikanten. Zangers/ zangeressen zijn van harte welkom. Wie wil zingen en ook meespelen kan van tevoren contact opnemen. Wie iets van de sfeer wil proeven van deze zangfeestjes kan vanaf 12.00 uur gratis komen luisteren.
Het Kantado-team: Hetty Kienhuis: dirigent/ gitaar, Guus Hendriks: accordeon en Wim de Goede : zang/ contrabas, zorgt er elke keer weer voor dat de liedjes per partij ondersteund worden en dus snel ingestudeerd kunnen worden. Er ontstaat al snel een mooie koorklank die nog eens versterkt wordt door de prachtige akoestiek van de kerk.
Deelname €10,- per keer . Take- 5 kaart €40,- voor 5 personen / 5x
Info: www.inloopkoorkantadofestivalo.nl

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *