Zomereditie inloopkoor voor wereldmuziek Kantado Festivalo

Vanochtend weer heerlijk gezongen in de grote Kerk met Kantado Festivalo. Een aantal van onze inmiddels vaste bezoekers was op vakantie maar er waren ook weer nieuwe bezoekers; ook mannen.
De” Take5- knipkaarten” beginnen te lopen: Met zo’n kaart is deelname geen €10,- maar €8 ,- per keer. ( Te gebruiken voor wie met een groepje komt of voor 5 x achter elkaar ). Op het programma stonden vier nieuwe liedjes en vier herhalingen. Dat houden we zo; het gaat altijd sneller als er al eerder ingestudeerde nummers bij zitten. Voor de pauze lijkt het soms nog ingewikkeld maar na de pauze als we alles voor de tweede keer doen gaat het altijd veel gemakkelijker. Het klinkt verrassend goed na slechts een repetitie! Het is ook mogelijk om voor de pauze mee te zingen en na de pauze mee te spelen op een instrument. Vandaag piano en klarinet erbij.
Voor wie dat wil sturen we vooraf of na afloop van de zangochtend de bladmuziek toe.
Er was een mooie tentoonstelling in de kerk; Kunsten onder de Wijkertoren. Daardoor waren er meer mensen in de kerk die iets van de sfeer konden proeven bij onze “uitvoering “.
De liedjes voor de volgende keer liggen alweer klaar; Wim, Guus en Hetty repeteren elke week en proberen van alles uit. Er is nog zoveel moois te ontdekken! De volgende keer is alweer over drie weken: op 10 september.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *