Kantado Festivalo 4 – zomerklanken

Op zondag 11 juni was het buiten al vroeg bijna tropisch warm. We konden nu volop genieten van alle voordelen die de oude kerk te bieden heeft. De akoestiek is fantastisch. De mooie klanken van 21 zangers/ zangeressen/begeleiders vulden de hele kerk en galmden zelfs uitnodigend door tot op het kerkplein. De deuren stonden open en binnen was het heerlijk zingen in de friskoele kerk. Ook deze keer weer meer nieuwe bezoekers dan bij voorgaande keren. De groep mensen die elke keer terugkomt wordt ook groter. Wij ,Guus, Wim en Hetty ( Kantado Festivalo- team)komen steeds meer op dreef. Technisch draait het prima: met projectieschermen en microfoons. Wij genieten ervan dat er zo enthousiast wordt gezongen. Het klinkt al snel heel mooi. Vanuit de zanggroep zijn er mensen die een instrument bespelen en die willen meespelen bij liedjes waar het bij past. Vandaag hadden we Wim op de piano en Agnes op de tapan. Na afloop was er een afterparty rond de piano. Kantado Festivalo zoals het bedoeld is.
Veel koren hebben een zomerstop. Iedereen die graag wil zingen kan deze zomer aansluiten bij Kantado Festivalo. ( 23 juli, 20 augustus, 10 sept)
Zie agenda op onze website: www.inloopkoorkantadofestivalo.nl

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *