De tweede Kantado Festivalo 2 april 2017

Op deze prachtige zonnige lentedag hadden we op zondagochtend een gezellige zanggroep bij elkaar in de Grote Kerk in Beverwijk. Bekende en nieuwe mensen. Voor de pauze een gevarieerde mix: Inzingen met een vrolijke Afrikaanse canon. Daarna opzwepende Roma-liederen. Een vrolijk Bosnisch lied. Vervolgens melancholische liederen: Russisch en ladino (Spaans joods). Tot slot Ierse muziek: The Spanish Lady en The Parting Glass.
Na de pauze hebben we alles nog een keer gezongen waarbij het orkest werd uitgebreid met gastvioliste Nora Farkas.

We kwamen helemaal in de feestelijke sfeer die we met Kantado Festivalo voor ogen hebben! Op 30 april 2017 is de volgende zangochtend. Wim van Hattem is dan onze begeleider op piano. Zangers, zangeressen en gastmuzikanten zijn van harte welkom.

2 april 2017 Kantado Festivalo Grote Kerk Beverwijk

2 april 2017 Kantado Festivalo Grote Kerk Beverwijk

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *