Kantado Festivalo: De aftrap!

12 maart 2017 - Grote Kerk Beverwijk Inloopkoor Kantado Festivalo

12 maart 2017 – Grote Kerk Beverwijk Inloopkoor Kantado Festivalo

Een beetje spannend was het wel. Vooral de onzekerheid over het aantal deelnemers.
Er zijn 23 mensen op af gekomen. Er werd enthousiast meegezongen; de deelnemers hadden er zichtbaar plezier in. Om 12.00 uur hadden we onze eerste “uitvoering”. Een aantal mensen uit het publiek heeft zich meteen aangemeld voor de volgende keer.
Wij, Guus, Wim en Hetty, hebben een hele leuke ochtend gehad. We zijn heel tevreden en vol vertrouwen voor de volgende ronde.
Wij vormen de vaste crew van elke bijeenkomst:…….maar muzikanten met samenspeel/ begeleiding ervaring worden van harte uitgenodigd om mee te doen. Er hebben zich al muzikanten gemeld.

Gooi maar in m’n pet ( In de pet op het podium ligt een memoblokje en een potlood: Vragen, verzoeknummers. opmerkingen, suggesties, voorstellen etc. etc. kun je daarin kwijt.

  • Verzoek Duits liedje: Er staan twee Jiddishe nummers gapland ( 3de en 4de keer ) Ik ga op zoek naar een Duits liedje .
  • Verzoek Russisch liedje: Er staat een Russisch liedje gepland voor de volgende keer.
  • Verzoek Ladino: Er staat een Ladino liedje gepland voor de volgende keer.
  • Verzoek om de bladmuziek op te sturen: we zetten de schermprints niet op de website. Wie de bladmuziek wil hebben kan dat persoonlijk aanvragen.
  • Verzoek om nummers te herhalen en repertoire op te bouwen. De komende bijeenkomsten zullen we steeds nieuwe nummers instuderen. Als een soort stalenkaart van stijlen. Daarnaast doen we elke keer een aantal herhalingen/ verzoeknummers.

Evaluatiepunten van onszelf
Voor de volgende keer maken we van elk nummer twee schermprints. De eerste met het notenschrift met tekst van het eerste couplet. Een tweede met het notenschrift iets kleiner en de de tekst van de volgende coupletten iets groter. Vandaag hadden we alleen de tweede versie.

Programma van 12 maart
: kijk onder repertoire

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *