Inloopkoor Kantado Festivalo gaat van start!

Heb je zin om lekker te zingen? Kom dan a.s.zondag naar het inloopkoor Kantado Festivalo in de Grote Kerk in Beverwijk. Wij zijn er klaar voor! Vanmiddag de leesbaarheid van het scherm getest. De stoelenrijen kunnen in een handomdraai in een halve cirkel worden gezet. De dirigent en muzikanten hebben een plek gevonden. En nu nog de deelnemers! Zondagochtend 10.30 uur barst het los. Kijk op onze website voor de laatste nieuwtjes!

Grote Kerk Beverwijk waar inloopkoor Kantado Festivalo wordt georganiseerd

Grote Kerk Beverwijk waar inloopkoor Kantado Festivalo wordt georganiseerd

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *